For the
Love of Your Hair

Kapper Sassenheim

Creative Director

Kapper Sassenheim

Tim is eigenaar en Creative Director van Tim Kruik Hairstudio in Sassenheim waar hij zijn passie voor het vak laat samenkomen met high-end hairfashion. Met meer dan 20 jaar ervaring weet hij creativiteit, innovatie en klasse tot zijn recht te laten komen bij zowel zijn klanten in de salon als zijn producties. Tims werk is meerdere malen bekroond met awards, waaronder de prestigieuze Coiffure Award. 

Tim Kruik

Portfolio

Latest Work

Kapper Sassenheim

I would like to share my love for my photography, styling and make-up team. A beautiful picture starts with beautiful models. 

What People Say

Wij zijn trots op onze klanten en zij vertellen je graag over hun ervaring in onze hairstudio.

Kim

Bij Tim Kruik Hairstudio ga je niet ‘gewoon’ naar de kapper, het is een beleving, een uitje. Je wordt in de watten gelegd en het ontbreekt je aan niets. Er wordt goed en geduldig meegedacht mbt je wensen en de mogelijkheden. Ik ben altijd zeer tevreden over het resultaat. Daarnaast kun je altijd rekenen op een grote glimlach van het team.

Lotte

Ik ga al jaren naar Tim, omdat het niet “even naar de kapper gaan” is, maar een hele beleving. Ik ben zeer kieskeurig over wie er aan mijn haren mag komen, maar al snel heb ik dat los kunnen laten omdat er echt naar mij gekeken en geluisterd wordt. Krijg nog altijd complimenten over mijn haar!

Henrika

Ik kom al een aantal jaren bij Tim en het is daar zo leuk en fijn. Naast het waanzinnig goed kunnen knippen heerst er een heerlijke, fijne en gastvrije sfeer! Echt een aanrader!

Meriam

Tim weet niet alleen wat mijn haar nodig heeft, maar creëert een totaalbeleving in de stoel.

Laura

Als je bij Tim in de stoel zit wil je eigenlijk niet meer naar huis! De hele kapsalon straalt rust en luxe uit. En dat middenin de dorpsstraat van Sassenheim!

Melissa

Jullie zijn gewoon de beste en de leukste!🥰

Jessica

Jullie zijn gewoon de beste en de leukste!Een afspraak bij Tim Kruik Hairstudio is echt een cadeautje aan jezelf of een ander. Je word volledig in de watten gelegd van a tot z, je word altijd goed en eerlijk geadviseerd en alle medewerkers hebben een top niveau. Je stapt altijd volledig uitgerust en op en top de deur uit! Ik ga nooit meer ergens anders heen. 💜

Sydney

Naar mijn afspraak bij Tim Kruik Hairstuio kijk ik altijd ontzettend uit. De lieve meiden en Tim zorgen altijd voor een ontspannen knipbeurt, wat meer dan een knipbeurt voelt. Samen met de heerlijke producten die gebruikt worden, de verzorging en de mooie salon, loop ik keer op keer met een lekker gevoel de salon uit. Al jaren dankbaar voor mijn mooie haar door Tim en zijn team.

Angelique

Sinds 2011 ben ik klant hij Tim Kruik. Ik Kwam na 6 maanden in Afrika te hebben gewoond met een hoofd met haar, waar volgens mijzelf niets meer aan te redden viel. Binnen een jaar kreeg Tim weer leven in mijn haar. Sindsdien ga ik nergens anders meer heen. Vroeger hopte ik van de ene kapper naar de andere en was doodongelukkig als ik thuis kwam met mijn “nieuwe” kapsel. Nu ga ik in de stoel zitten en zeg doe maar wat. Tim kent mijn haar, mijn smaak en ik vertrouw hem voor 200 procent. Plus het is altijd een feestje bij deze kapsalon, je wordt helemaal in de watten gelegd. Nooit meer een ander!

Fabienne

Tim heeft mijn haar een keer gered van een hele slechte knipbeurt en toen ben ik nooit meer weg gegaan. Elke keer knipt hij mijn haren precies hoe ik het wil hebben zonder enig iets te zeggen. Tim is de meest gezellige kapper en ik kom heel erg graag vanuit Amsterdam naar hem toe om geknipt te blijven worden door Tim.

Karin

Al tien jaar kom ik bij de salon van Tim Kruik. Tim en zijn team staan altijd voor je klaar, het is voor mij een heerlijk uurtje voor mijzelf. De innerlijke en uiterlijke mens wordt goed verzorgt. Je gaat altijd met een goed gevoel weer weg en met dansend haar. Daarbij krijg je altijd een uitleg over de haarproducten die je vrijblijvend kan aanschaffen. Ik hoop dat ik nog lang gebruik kan maken van de kwaliteiten van Tim Kruik en zijn team.

Stefanie

Altijd een feestje om naar Tim te gaan. Zelf na mijn verhuizing naar Alphen blijf ik trouw aan de salon. Lekkere koffie, gezellige sfeer en altijd goed advies van Tim en zijn meiden. Het persoonlijke contact en de professionaliteit is iets wat Tim omschrijft. Ik hoop nog heel lang klant te kunnen blijven🙏🎉😘