Creative Director

Tim is eigenaar en Creative Director van Tim Kruik Hairstudio in Sassenheim waar hij zijn passie voor het vak laat samenkomen met high-end hairfashion. Met meer dan 20 jaar ervaring weet hij creativiteit, innovatie en klasse tot zijn recht te laten komen bij zowel zijn klanten in de salon als zijn producties. Tims werk is meerdere malen bekroond met awards, waaronder de prestigieuze Coiffure Award.

Tim Kruik Hairstudio is een exclusieve hairstudio waarin creativiteit en klasse samenkomen. Onze getalenteerde hairstylisten werken met de meest innovatieve knip- en kleurtechnieken en leveren een topservice voor elke klant.

Binnen ons creative team werken we met verschillende ervaringsniveaus met bijbehorende prijs. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies.

Onze salon is een beleving, een plek waar de klant centraal staat en waar gerekend kan worden op best-in-classkwaliteit van onze topstylisten.

Tim Kruik

'Haar kun je met de seizoenen meekleuren, net als de veranderingen in de natuur.'

- Tim Kruik

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn op zoek naar talent! Heb je interesse om als topstylist bij ons te komen werken? Klik op de button en laat je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.